Met een gezond basiseetpatroon je gewicht beheersen. Dat is hoe ik mijn leven lang al mijn gewicht onder controle heb en dat is wat ik ook jou kan bieden. Het is simpel: Je maakt met mij een gezond basiseetpatroon waarmee je, zonder honger, 1 kilo per week afvalt. Daarnaast kies je per dag max. 300 kcal aan welvaartsproducten (of meer inname van de gezonde producten) om op gewicht te blijven. Je maakt met jezelf afspraken boven welke grens je even terug naar het basiseetpatroon gaat. Zo heb je volledige controle over je gewicht en geef je je lichaam een enorm cadeau door het alle voedingstoffen te geven die het nodig heeft.

Gezond basis eetpatroon waarmee je 1 kilo per week afvalt.

Ik ben Youandi van Staa, sinds 2001 gewichtsconsulente. Ik heb het Easyshape afslank eetprogramma ontwikkeld waarin je alle voedingstoffen binnen krijgt die je lichaam nodig heeft en meer niet en hiermee 1 kilo per week afvalt. Ik heb vele mensen met overgewicht naar hun streefgewicht geholpen. Het belangrijkste vind ik dat je een gezond basis eetpatroon krijgt die goed vol te houden is, die betaalbaar is en waarmee je gezond afvalt .

 

Wat kan je verwachten?

Dit programma is voor iedereen op maat te maken. Je eet enkel (gezonde) producten die je graag lust en gewend bent (evt. alternatieven)en je houd je aan de hoeveelheden. De tijden van eten bepaal je zelf. Met dit programma val je gemiddeld 1 kg of 1 cm per week af. En je zult binnen 2 weken al meer energie voelen en een betere stoelgang hebben. Mocht je diabetes type 2 hebben, dan kom je met dit programma van je eventuele medicijnen af. Dit programma werkt ook als je allergieën hebt voor bepaalde voedingsmiddelen, geschikt voor vegetariërs, voor zwangeren en voor jongeren.

 

Hoe werkt het?

In een online of face to face gesprek van 1,5 uur vraag ik naar je huidige gewenste producten en ik leg je het programma uit. Samen maken we het programma op maat voor je.

 

Hierna kun je mij nog appen of e-mailen voor vragen.

 

Ik adviseer je om tijdens het afvallen wekelijks met iemand je gewicht/cm te bespreken. Wekelijkse controle op je voortgang houdt je gemotiveerd en gefocust. Ik kan je evt. ook wekelijks coachen, zie onderaan de prijzen.

 

Wat kost het?

Een op maat gemaakt basis eetprogramma in een gesprek van 1,5 uur incl. een digitaal naslagwerk, een digitaal afvinklijst van het eetprogramma en onbeperkt vragen stellen per e-mail: 150 euro

 

*Optioneel: 3 weken lang 1x pw je ingevulde eetlijst nakijken, met feedback in e-mail: 50 euro

*Optioneel: 30 min. gesprek: kiezen van de 400 kcal extra om het gewicht te stabiliseren: 50 euro

 

Contact

Bel of whatsapp mij voor een afspraak: 0649645657